ΣΕΛΛΑ SELLE SAN MARCO SHORTFIT 2.0 OPEN-FIT SPORT NARROW

Επικοινωνήστε για προσφορά

Άμεσα Διαθέσιμο

SKU
041664
Βρείτε μεγαλύτερη άνεση και υποστήριξη στις διαδρομές σας.

Η Shortfit 2.0 Sport είναι το ιδανικό φινίρισμα για κάθε ποδήλατο δρόμου. Η σχεδίαση Shortfit σας προσφέρει μεγαλύτερο εύρος κίνησης και οι ράγες από ανθρακούχο χάλυβα βελτιώνουν την απόδοση, επιτρέποντάς σας να αντιμετωπίσετε απότομες ανηφόρες ή δυναμικά σπριντ. Οδηγήστε με άνεση χάρη στην σχεδίαση Open-Fit που κατανέμει ομοιόμορφα το βάρος σας και ανακουφίζει από την πίεση στο περίνεο, ενώ το προφίλ σε σχήμα κύματος της Shortfit 2.0 Sport παρέχει υποστήριξη της λεκάνης όλη την ημέρα.

 

Sport - Carbon Steel

C45 Ενισχυμένες πλήρης ατσάλινες ράγες (διάμετρος 7mm) με εξωτερική βαφή, ελαφρύ και ανθεκτικό. Όλες οι σέλες Sport έχουν ράγες από ανθρακούχο χάλυβα.

 

Κέλυφος ενισχυμένο με υαλονήματα

Techno-polymer: πολυμερές με υψηλά φυσικά και μηχανικά χαρακτηριστικά (ακαμψία, σκληρότητα, ολκιμότητα) που του επιτρέπουν να αντιμετωπίζει στατικά και δυναμικά φορτία και τη γήρανση.

 

Κάλυμμα Silkfeel

Μεταξωτό φινίρισμα επιφάνειας με μαλακή αφή, διελαστικό υλικό αντηρίδας, αδιάβροχο και με καλή αντοχή στην τριβή. Εύκολο στο πλύσιμο & καθάρισμα.

 

Επένδυση Pullfoam

Αφρός χαμηλής πυκνότητας με δομή μεταβλητού πάχους που ακολουθεί τις κινήσεις της λεκάνης κατά το πετάλι, για εγγυημένη άνεση, αντοχή μεγάλης διάρκειας και ιδανική στήριξη.

 

Χαρακτηριστικά

  • Βάρος:  315 g
  • Διαστάσεις: 140 x 255 mm
  • idmatch:  S3
  • Ράγες:  Carbon Steel
  • Προβλεπόμενη χρήση: Road

 


Aναλυτική περιγραφή
Ράγες Carbon Steel
Είδος Αγωνιστική
Τεχνολογία Sport
Ανατομία Με τρύπα
Υλικό κατασκευής GFRP
Απορρόφηση Χωρίς
Φάρδος 140mm
Φάρδος Στενή (έως 140mm)
Βάρος (γρ.) 315,00
Μήκος 255mm
Visa MasterCard Paypal Visa
Handcrafted by Netsteps