ΣΕΛΛΑ SELLE SAN MARCO ASPIDE SHORT OPEN-FIT CARBON FX NARROW

Επικοινωνήστε για προσφορά

Μη διαθέσιμο στην αποθήκη, Περιορισμένα τεμάχια σε καταστήματα

SKU
041615
Βρείτε άνεση και επιδόσεις στο δρόμο με ράγες Carbon DNA.

Η Aspide Short Carbon FX παίρνει το αδιαμφισβήτητο στυλ της εμβληματικής Aspide και το κάνει ακόμα πιο απίστευτο με σύγχρονα χαρακτηριστικά και τεχνολογίες. Αυτή είναι μια νέα εποχή της σέλας δρόμου - ένα πλαίσιο από ανθρακονήματα και οι ράγες Carbon DNA φέρνουν αντοχή χωρίς το βάρος, το Biofoam και το άνοιγμα Open-Fit σας κρατούν άνετους και ο κοντός σχεδιασμός σας προσφέρει μεγαλύτερο εύρος κίνησης. Η Aspide Short Carbon FX είναι η ιδανική τελική πινελιά για κάθε πολύτιμο ποδήλατο και είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε διαδρομή μπορείτε να σκεφτείτε.

 

CFX Carbon Fiber

Εξαιρετικά ελαφριές ράγες από ανθρακονήματα με οβάλ διατομή (9,8 mm x 7 mm) με πατενταρισμένη τεχνολογία DNA (Dynamic Node Action) που αποτρέπει το στρίψιμο και διατηρεί το μπροστινό μέρος της σέλας στενό για μεγάλη ελευθερία στο πεταλάρισμα. Κάνει τις ράγες από ανθρακονήματα ακόμη πιο άκαμπτες και δίνει στην κεντρική γεωμετρία ένα μεγαλύτερο τμήμα για να εξασφαλίσει πιο εκτεταμένη ρύθμιση της σέλας. Αυτές οι ράγες χρησιμοποιούνται στις σέλες Superleggera και Carbon FX. Ενδέχεται να απαιτείται αντάπτορας με μερικές ντίζες σέλας.

 

Κέλυφος ενισχυμένο με ίνες άνθρακα

Νάιλον υψηλής απόδοσης, ενισχυμένο με ίνες άνθρακα, κατασκευασμένο με μεταβλητό πάχος, ενισχύσεις από νευρώσεις και γέφυρες, που ενισχύουν την ακαμψία με χαρακτηριστικά εργονομίας και ανθεκτικότητας, χωρίς να επηρεάζουν το βάρος στο κέλυφος.

 

Κάλυμμα Microfeel

Υλικό μικροϊνών, ανθεκτικό στην τριβή, ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, διαπνέον. Υπέροχη αφή και αίσθηση. Αντοχή μεγάλης διάρκειας και ανθεκτικό. Εύκολο στο πλύσιμο & καθάρισμα.

 

Biofoam επένδυση

Βιοδυναμικός αφρός χαμηλής πυκνότητας με δομή μεταβλητού πάχους που ακολουθεί τις κινήσεις της λεκάνης κατά το πετάλι, για εγγυημένη άνεση, μικρό βάρος, αντοχή μεγάλης διάρκειας και ιδανική στήριξη.

 

Χαρακτηριστικά

  • Βάρος:  150 g
  • Διαστάσεις:  139 x 250 mm
  • idmatch:  S3  
  • Ράγες:  Carbon DNA
  • Προβλεπόμενη χρήση: Δρόμος

 


Aναλυτική περιγραφή
Ράγες Carbon, 9.8x7mm
Είδος Αγωνιστική
Τεχνολογία Carbon FX
Ανατομία Με τρύπα
Υλικό κατασκευής Carbon
Απορρόφηση Χωρίς
Φάρδος 139mm
Φάρδος Στενή (έως 140mm)
Βάρος (γρ.) 150,00
Μήκος 250mm
Visa MasterCard Paypal Visa
Handcrafted by Netsteps