ΣΕΛΛΑ SELLE SAN MARCO ASPIDE OPEN-FIT SUPERLEGGERA WIDE

Επικοινωνήστε για προσφορά

Μη διαθέσιμο, μπορεί να παραγγελθεί

SKU
041611
Η πιο ελαφριά σέλα στην κατηγορία της.

Πάτε  γρηγορότερα και μακρύτερα με την Aspide Superleggera.

Καμία άλλη σέλα στο είδος της δεν είναι πιο ελαφριά από την Aspide Open-Fit Superleggera, μια μοντέρνα εκδοχή της κλασικής σέλας Aspide. Ικανοποιώντας τους πιο απαιτητικούς ποδηλάτες από την πρώτη κιόλας βόλτα, αυτή η ελαφριά σέλα εξασφαλίζει βέλτιστη απόδοση κάθε φορά. Οι σχολαστικές λεπτομέρειες της επαναπροσδιορισμένης εργονομίας επιτυγχάνουν την τέλεια ισορροπία μεταξύ στήριξης και ανακούφισης.

 

CFX Carbon Fiber

Εξαιρετικά ελαφριές ράγες από ανθρακονήματα με οβάλ διατομή (9,8 mm x 7 mm) με πατενταρισμένη τεχνολογία DNA (Dynamic Node Action) που αποτρέπει το στρίψιμο και διατηρεί το μπροστινό μέρος της σέλας στενό για μεγάλη ελευθερία στο πεταλάρισμα. Κάνει τις ράγες από ανθρακονήματα ακόμη πιο άκαμπτες και δίνει στην κεντρική γεωμετρία ένα μεγαλύτερο τμήμα για να εξασφαλίσει πιο εκτεταμένη ρύθμιση της σέλας. Αυτές οι ράγες χρησιμοποιούνται στις σέλες Superleggera και Carbon FX. Ενδέχεται να απαιτείται αντάπτορας με μερικές ντίζες σέλας.

 

Full Carbon  κέλυφος

Χειροποίητο με το καλύτερο υψηλής ποιότητας υλικό από ανθρακονήματα μονής κατεύθυνσης, συνδεδεμένο με τη μηχανική έρευνα για το σχήμα και τη δομή που εγγυάται ασύγκριτο βάρος και επιδόσεις. Αποτελεί την σύνθεση πολυετούς εμπειρίας, έρευνας και εξαιρετικής δεξιοτεχνίας.

 

Κάλυμμα Microfeel Superlight

Ειδικό υλικό μικροϊνών επεξεργασίας χαμηλού πάχους, ανθεκτικό στην τριβή, ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες. Υπέροχη αφή και αίσθηση. Μεγάλης διάρκειας ανθεκτικότητα. Εύκολο στο πλύσιμο & καθάρισμα.

 

Επένδυση Pexfoam

Υψηλή απόδοση, εξαιρετικά ελαφρύ καινοτόμο υλικό με μεταβλητό πάχος και εξαιρετική μνήμη σχήματος. Απαράμιλλη επιστροφή ενέργειας. Σταθερότητα έναντι χαμηλών/υψηλών θερμοκρασιών. Βιοσυμβατό.

 

Χαρακτηριστικά

  • Βάρος:  115 g
  • Διαστάσεις: 141 x 278 mm
  • idmatch:  L2
  • Ράγες:  Carbon DNA
  • Προβλεπόμενη χρήση: Δρόμος

 


Aναλυτική περιγραφή
Ράγες Carbon DNA
Είδος Αγωνιστική
Τεχνολογία Superleggera
Ανατομία Με τρύπα
Υλικό κατασκευής Carbon
Απορρόφηση Χωρίς
Φάρδος 141mm
Φάρδος Μέση (141-180mm)
Βάρος (γρ.) 115,00
Μήκος 278mm
Visa MasterCard Paypal Visa
Handcrafted by Netsteps