ΠΟΔΗΛΑΤΟ ORBEA RISE LT M-TEAM 420W 025

Επικοινωνήστε για προσφορά

Μη διαθέσιμο, μπορεί να παραγγελθεί

SKU
045269
Rise beyond. Το καλύτερο μόλις έγινε ακόμα πιο καλό.

Η καλύτερη διαδρομή σας. Το τέλειο μονοπάτι. Νιώθεις συνδεδεμένος με το χώμα, πιέζεις και έχεις τον τέλειο έλεγχο. Αυτά τα συναισθήματα είναι αγνά, και ζεις πιο έντονα σε αυτές τις στιγμές. Τώρα, αυτή η εμπειρία μόλις έγινε καλύτερη. Τέλεια συνέργεια. Το ποδήλατό σας συνεργάζεται μαζί σας για να μετατρέψει κάθε διαδρομή, feature και στροφή σε καθαρή χαρά. Το χαμηλό βάρος και η φυσική υποβοήθηση σημαίνουν αστραπιαία αντανακλαστικά και διασκεδαστικό χειρισμό που σας συνδέει με το μονοπάτι.

 

Τι είναι το Rise;

Το ελαφρύ eMTB μας που προσφέρει μια εντελώς νέα εμπειρία στο μονοπάτι, αφαιρώντας πολλούς από τους συμβιβασμούς των άλλων eMTB. Η φυσική αλλά ισχυρή υποβοήθηση ανταποκρίνεται άμεσα και ελαστικά κάνοντας τις τεχνικές διαδρομές πιο διασκεδαστικές από ποτέ. Οι μεγαλύτερες διαδρομές δεν αποτελούν πρόβλημα χάρη στην εξαιρετική αυτονομία. Ο χειρισμός θα είναι μια αποκάλυψη για τους αναβάτες, νιώθοντας σαν ένα καλά ρυθμισμένο μηχανικό ποδήλατο χάρη στο συνδυασμό γεωμετρίας, ακαμψίας πλαισίου και χαμηλού βάρους. Με απλά λόγια, κανένα eMTB δεν έχει προσφέρει παρόμοια σύνδεση με το μονοπάτι και λιγότερους συμβιβασμούς.

 

Η προσεκτικά ρυθμισμένη ακαμψία του πλαισίου, η επιθετική γεωμετρία και η βελούδινη ανάρτηση σημαίνουν ότι απολαμβάνετε τις ανηφόρες εξίσου με τις κατηφόρες.

Ρυθμισμένη ακαμψία, +8% μπροστινό τρίγωνο, +14% πίσω τρίγωνο. Τα ποδήλατα υψηλών επιδόσεων χρειάζονται τη σωστή ακαμψία στα σωστά σημεία.

Προοδευτική γεωμετρία και κινηματική της ανάρτησης.

Steep´n´Deep. Πλήρης τοποθέτηση πτυσσόμενου παλουκόσελου dropper 200 χιλιοστών στα S και M, 230 χιλιοστά στα L και XL.

 

Κατανοώντας την νέα φιλοσοφία RS

Λιγότερο E περισσότερο ποδήλατο σημαίνει περισσότερη φυσική βοήθεια και μεγαλύτερες διαδρομές.

Το Rider Synergy, (RS) είναι η καρδιά του Rise. Η πιο φυσική, ελαστική υποβοήθηση και η καλύτερη στην κατηγορία της αυτονομία μπαταρίας για τις πιο επικές περιπέτειες.

 

RS GEN2 MC: Αυτό είναι το νέο μας firmware που λειτουργεί με τους εξαιρετικά ευαίσθητους και ευέλικτους αισθητήρες του μοτέρ Shimano EP. Το RS Gen2 είναι μια εξέλιξη της πρώτης γενιάς του firmware RS, το οποίο περιλαμβάνει ένα εντελώς νέο πρωτόκολλο επικοινωνίας μεταξύ του κινητήρα και της μπαταρίας. Αυτό επιτρέπει την ακριβέστερη ρύθμιση της απόδοσης του κινητήρα, καθώς και την αύξηση της μέγιστης ροπής στα 85 Nm. Το αποτέλεσμα είναι μια υποβοήθηση που μοιάζει πιο φυσική, ακόμη και σε χαμηλότερες στροφές. Αυτή η απόδοση δεν θα ήταν δυνατή χωρίς τον συνδυασμό των καλύτερων αισθητήρων της Shimano και του προσαρμοσμένου firmware μας.

 

Πως συγκρίνεται με την πρώτη γενιά RS GEN 1;

Εκτός από τις ταχύτερες και ακριβέστερες αντιδράσεις του κινητήρα, η αυξημένη ροπή προσφέρει περισσότερη βοήθεια. Αυτό είναι ιδιαίτερα αισθητό σε χαμηλότερες στροφές, όπου ο κινητήρας ανταποκρίνεται πολύ πιο δυναμικά, κάνοντας τα τεχνικά μονοπάτια ή τις απότομες αναβάσεις να μοιάζουν πολύ πιο φυσικά. Μπορείτε να αναγνωρίσετε ποια γενιά firmware υπάρχει από το χρώμα του λογότυπου RS στον κινητήρα. Το RS gen1 είναι όλο μπλε, ενώ το RS gen2 έχει ένα κόκκινο S.

 

RS και RS+;

Με το προηγούμενο Rise αυτές οι ρυθμίσεις ήταν Profile 1 και 2, ωστόσο το νέο firmware μας επιτρέπει να αλλάξουμε το όνομα των προφίλ. Με την ευελιξία που προσφέρει το νέο firmware, επιτρέποντάς μας να ρυθμίσουμε τη μέγιστη ροπή μέχρι 85Nm, αυτά τα προφίλ είναι πιο σημαντικά από ποτέ. Το Rise έρχεται προ-διαμορφωμένο με δύο διαφορετικές ρυθμίσεις, για να προσφέρει δύο διαφορετικές εμπειρίες οδήγησης:

Η λειτουργία RS έχει ροπή 54 Nm. Αυτό προσφέρει την πιο φυσική, ελαστική υποβοήθηση και μεγιστοποιεί την αυτονομία για μεγαλύτερες διαδρομές. Αυτή η λειτουργία θα έχει παρόμοια αίσθηση με την προηγούμενη γενιά Rise.

Η λειτουργία RS+ έχει 85 Nm, προσφέροντας περισσότερη βοήθεια σε χαμηλότερες στροφές. Αυτό προσφέρει την πιο φυσική εμπειρία οδήγησης σε τεχνικά μονοπάτια ή σε πιο απότομες αναβάσεις, όπου οι στροφές των πεταλιών είναι χαμηλότερες.

Αποστέλλουμε το Rise στη λειτουργία RS, αλλά χρειάζονται 30 δευτερόλεπτα για να αλλάξετε μεταξύ των λειτουργιών με την εφαρμογή Shimano e-Tube.

 

Πως συγκρίνεται;

Ποδήλατα όπως το Rise θολώνουν τα όρια ως προς το τι είναι ένα ποδήλατο πλήρους ισχύος, το Rise προσφέρει όλες τις αρετές των καλύτερων ελαφρών ebikes, δίνοντας αυτή τη σύνδεση του αναβάτη με το μονοπάτι και τον φυσικό χειρισμό, ωστόσο σε αντίθεση με άλλα ελαφριά συστήματα, το Rise σας επιτρέπει να οδηγείτε εύκολα με φίλους σε ποδήλατα πλήρους ισχύος. Μπορεί να χρειαστεί λίγη περισσότερη προσπάθεια, αλλά οι αναβάτες του Rise θα πιστεύουν ότι αυτό είναι μέρος της διασκέδασης. Για να είμαστε ξεκάθαροι, με άλλα συστήματα κινητήρα, όπως τα TQ, Fazua ή Specialized 1.2, αυτό δεν είναι εφικτό, καθώς δεν διαθέτουν την υποστήριξη για να συμβαδίσουν με ποδήλατα πλήρους ισχύος για όλους τους αναβάτες εκτός από τους πιο γυμνασμένους.

 

Έτοιμο για τα μονοπάτια σας

Επιλέξτε τo τέλειο Rise για εσάς

Όλοι έχουμε διαφορετικό όραμα για το μονοπάτι και στην Orbea πιστεύουμε ότι όλοι είμαστε μοναδικοί και το ίδιο πρέπει να είναι και το ποδήλατό σας. Τώρα το Rise προσφέρει περισσότερους τρόπους για να φτιάξετε το τέλειο ποδήλατό σας από ποτέ.

Rise LT

Το eBike γι’ αυτούς που προτιμούν τα ζόρικα μονοπάτια.

Εμπρόσθια διαδρομή ανάρτησης: 160mm

Οπίσθια διαδρομή ανάρτησης: 150mm

Γωνία κούτελου: 64 - 64.5º

 

Rise SL

Η ουσία της διαδρομής. Βρείτε τη ροή σε κάθε περιπέτεια.

Εμπρόσθια διαδρομή ανάρτησης: 140mm

Οπίσθια διαδρομή ανάρτησης: 140mm

Γωνία κούτελου: 65.5º

 


Aναλυτική περιγραφή
Τύπος σκελετού Κανονικός (Ανδρικό/Unisex)
Χαρακτηριστικά μπαταρίας Orbea Internal
Πίσω σασμάν Shimano XT Di2 M8150 12s SGS Shadow Plus
Ανάρτηση Εμπρός και πίσω
Ταχύτητες 12
Δισκοβραχίονας Shimano Steps EM900
Κινητήρας Shimano EP801 RS Gen2 MC
Επίπεδα ηλεκτρικής υποβοήθησης 4
Μπαταρία Λιθίου
Μέγιστη ταχύτητα 25km/h
Χειριστήριο ηλεκτροκίνησης Shimano EN600-L
Χειριστήρια Shimano XT Di2 M8150
Αλυσίδα Shimano CN-9100
Χειρολαβές Ergon GE10
Σέλλα Fizik Terra Ridon X1 145mm
Ακτίνες SAPIM D-SPRINT / RACE
Ποτήρια Alloy 1-1/2”, Black Oxidated Bearing
Πίσω γρανάζια Shimano XTR M9100 10-51t 12-Speed
Μέγεθος τροχού 29''
Μανέτες Shimano XTR M9120 Hydraulic Disc
Εξτρά OC FLP Multitool MT-20, Hex 2, 3, 4, 5 + OC Rear axle lever (Hex 6 & valve core removal), OC Computer Mount CM-05, Garmin/Sigma
Σκελετός Orbea Rise LT OMR 2025, 150mm travel, 29” wheels, Concentric Boost 12x148
Ζάντες Oquo Mountain Control MC32LTD
Τύπος φρένων Υδραυλικά δισκόφρενα
Κέντρα DT Swiss 350 6IS
Τιμόνι OC Mountain Control MC10 Carbon, Rise 20, Width 800
Πίσω ανάρτηση Fox DHX Factory 2-Pos Adjust custom tune 210x55mm
Λαιμός OC Mountain Control MC11 Alu SL, 0º
Δαγκάνες Shimano XTR M9120 Hydraulic Disc 4 piston
Πιρούνι Fox 36 Float Factory 160 Grip X QR15x110 Kashima
Ελαστικά Maxxis Assegai 2.50” 60TPI 3CG/EXO+/TR MaxxGrip, Maxxis Minion DHR II 2.40” WT FB 120 TPI 3C MaxxTerra Exo+ TR
Μοντέλο Rise LT M-TEAM 420Wh
Υλικό σκελετού Carbon
Ντίζα σέλλας Fox Transfer Factory Kashima Dropper 31.6
Υποβοήθηση Ναι
Σύστημα μείωσης της υποβοήθησης Ναι. Διαθέτει σύστημα μείωσης της υποβοήθησης για ταχύτητα έως 25km/h
Επιδοτούμενο Βεβαιώνουμε ότι ο τύπος του ποδηλάτου ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του προγράμματος ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ και ο τύπος είναι επιλέξιμος
Ισχύς κινητήρα (W) 250
Ροπή κινητήρα (Nm) 85
Χωρητικότητα μπαταρίας 420Wh
Visa MasterCard Paypal Visa
Handcrafted by Netsteps