ΠΟΔΗΛΑΤΟ ORBEA ALMA M50 024

Επικοινωνήστε για προσφορά

Μη διαθέσιμο, μπορεί να παραγγελθεί

SKU
043106
Το XC hardtail της Orbea.

Το Alma είναι ένα από τα κορυφαία hardtail ποδήλατα στο XC αγωνιστικό στερέωμα με βαριά ιστορία και αμέτρητες νίκες στο βιογραφικό του.

Η World Cup γεωμετρία του γεννήθηκε μετά από χρόνια σχεδίασης ποδηλάτων XC παγκόσμιας κλάσης. Η θέση είναι επιθετική, άνετη και γρήγορη. Σε αντίθεση με τη γεωμετρία Trail που θυσιάζει κάποια ακρίβεια για την άνεση, η γεωμετρία XC είναι ακριβής και διαισθητική για μέγιστη μεταφορά ισχύος. Οι γωνίες και οι διαστάσεις εξετάζονται προσεκτικά σε μια σειρά μεγεθών, μεγιστοποιώντας την ισχύ αυξάνοντας την απόδοση.

 

Κατασκευή πλαισίου

Η μεγάλη πλειοψηφία των στρεπτικών και πλευρικών φορτίων αντιμετωπίζεται από την κάτω ράχη του πλαισίου. Το κούτελο, ο διαγώνιος σωλήνας και τα ψαλίδια αντιστέκονται στη συστροφή και μεταδίδουν την ισχύ στον πίσω τροχό. Δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό, η αντίσταση στην κάμψη στο κάτω μέρος του πλαισίου μεταφράζεται άμεσα σε περισσότερα watt στον τροχό και μια αίσθηση ότι η μεταφορά ισχύος είναι στιγμιαία.

 

Η μελέτη του τρόπου με τον οποίο συμπεριφέρεται το πλαίσιο κάτω από το βάρος ενός αναβάτη είναι κρίσιμη για την προσαρμογή του τρόπου με τον οποίο μεταδίδονται οι κραδασμοί μέσω της άνω δομής του πλαισίου. Τα ψαλίδια του νέου Alma είναι πιο λεπτά, οι διατομές και οι διάμετροι μειώνονται για να παρέχουν στήριξη στον κάθετο σωλήνα και τίποτα περισσότερο.

 

ORBEA MONOCOQUE CARBON

Χρησιμοποιούμε την πιο τεχνολογικά προηγμένη κατασκευή ανθρακονημάτων που είναι διαθέσιμη για να κάνουμε το πιο εξελιγμένο πλαίσιο - Μια πολύπλοκη και επίπονη διαδικασία με αποτελέσματα που θα εκτιμήσετε.

 

OMR CARBON - 1100g (M)

Τα πλαίσια Orbea Monocoque Race (OMR) προσθέτουν ίνες high modulus και υψηλής αντοχής σε ένα τυπικό layup για να βελτιώσουν τις αναλογίες ακαμψίας προς βάρος. Η μορφοποίηση με φόρμες EPS και τα ένθετα PU του σωλήνα κεφαλής και της μεσαίας τριβής σταματά τα τσαλακώματα των στρώσεων και οι ανομοιομορφίες στις κρίσιμες αυτές ζώνες, επιτρέποντας τη χρήση λιγότερου υλικού διατηρώντας παράλληλα την αντοχή.

 

ICR

Η εσωτερική δρομολόγηση καλωδίων καθοδηγείται προσεκτικά κατά μήκος της καλύτερης διαδρομής χωρίς τρίψιμο ή κουδούνισμα και είναι βελτιστοποιημένη τόσο για μηχανικά όσο και για ηλεκτρονικά συστήματα αλλαγής ταχυτήτων.

 

OC COCKPIT

Η οικογένεια Orbea XC έχει μια ολοκαίνουργια ενσωματωμένη εμφάνιση με εντελώς μοναδικό σχεδιασμό σετ ποτηριών/αποστάτες/λαιμό OC. Το σύστημα περιλαμβάνει μια προαιρετική βάση κοντέρ που είναι συμβατή με όλες τις μεγάλες μάρκες που χρησιμοποιούν τυπικούς προσαρμογείς. Η συνεργασία εξαρτημάτων OC είναι μια λεπτομέρεια που ολοκληρώνει την αίσθηση υψηλών προδιαγραφών των σύγχρονων ποδηλάτων XC μας.

 

BLOCKLOCK HEADSET

Το σύστημα περιορισμού περιστροφής Acros Blocklock 164? αποτρέπει τη φθορά του πλαισίου λόγω κρούσεων στο τιμόνι ή το πιρούνι. Συνεργαστήκαμε στενά με την Acros για να μειώσουμε το ύψος του και να βελτιώσουμε την ενσωμάτωση του πιλοτηρίου με τα μονοκόκ μοντέλα Alma.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΛΥΣΙΔΑΣ

Με τα σύγχρονα συστήματα μετάδοσης κίνησης 1X, η πτώση μιας αλυσίδας ανήκει σε μεγάλο βαθμό στο παρελθόν. Το σύστημα ασφάλειας αλυσίδων του Alma σας προσφέρει την πρόσθετη ηρεμία, γνωρίζοντας ότι η αλυσίδα σας δεν πρόκειται να καταλήξει ποτέ γύρω από την μεσαία τριβή σας ή μπορείτε να αφαιρέσετε τον οδηγό και να γλυτώσετε το βάρος των ένθετων στηριγμάτων.

 

UDH

Το νύχι Universal Derailleur θα κάνει την εύρεση ανταλλακτικού εύκολη υπόθεση, καθώς όλο και περισσότερα ποδήλατα υιοθετούν αυτήν την τεχνολογία.

 

Βασικά χαρακτηριστικά

  • Προτεινόμενη χρήση: XC
  • Διαδρομή ανάρτησης: 100 mm εμπρός
  • Υλικό: OMR Carbon

 


Aναλυτική περιγραφή
Χρήση Cross Country
Τύπος σκελετού Κανονικός (Ανδρικό/Unisex)
Πίσω σασμάν Shimano Deore M6100 SGS Shadow Plus
Ανάρτηση Εμπρός
Ταχύτητες 12
Δισκοβραχίονας Shimano MT511 32t
Χειριστήρια Shimano Deore M6100
Αλυσίδα Shimano M6100
Σέλλα Selle Italia Model X FecAlloy Rail 145x248mm
Ποτήρια FSA 1-1/8 - 1-1/2" Integrated
Πίσω γρανάζια Shimano CS-M6100 10-51t 12-Speed
Μέγεθος τροχού 29''
Μανέτες Shimano MT201 Hydraulic Disc
Σκελετός Orbea Alma Carbon OMR, Boost 12x148, PF BB, Internal cable routing.
Ζάντες Alloy, Tubeless, 25c, 32H
Τύπος φρένων Υδραυλικά δισκόφρενα
Τιμόνι Alloy, 31.8mm, Flat, 740mm, Sweep 9
Λαιμός Alloy forged, -7º
Δαγκάνες Shimano MT201 Hydraulic Disc
Πιρούνι RockShox Judy Silver TK Remote Solo Air 100 QR15x110 Boost
Ελαστικά Maxxis Rekon Race 2.35" 120 TPI Exo TLR
Μοντέλο Alma M50
Υλικό σκελετού Carbon
Ντίζα σέλλας SP01, Alloy, forged head, 27.2mm, Setback 0
Visa MasterCard Paypal Visa
Handcrafted by Netsteps