ΠΟΔΗΛΑΤΟ CANNONDALE WONDERWAGEN NEO 2 024

Επικοινωνήστε για προσφορά

Μη διαθέσιμο, μπορεί να παραγγελθεί

SKU
044053
Για τα μεγαλύτερα ‘μικρά’ σας πράγματα – και όχι μόνο!

Αφήστε παρκαρισμένο το αυτοκίνητο - και κάντε το μαζί.

Το Wonderwagen Neo είναι ένα ισχυρό ηλεκτρικό ποδήλατο μεταφοράς φορτίου που θα απολαύσει όλη η οικογένεια. Μεταφέρετε τα παιδιά, τα ψώνια ή σχεδόν οτιδήποτε άλλο θέλετε. Με σταθερό χειρισμό, μεγάλη εμβέλεια και ευέλικτες διαμορφώσεις, το Wonderwagen κάνει τη μετακίνηση πιο διασκεδαστική για όλους.

 

Πετάξτε στην Πρώτη Θέση

Το Wonderwagen Neo δίνει στα παιδιά την καλύτερη θέση στο δρόμο. Η ευρύχωρη καμπίνα διαθέτει δύο άνετα καθίσματα, με ρυθμιζόμενες ζώνες πέντε σημείων και προσκέφαλα, καθώς και πλαϊνά που τυλίγονται ψηλά γύρω από τους επιβάτες για πρόσθετη άνεση και προστασία. Και η πίσω σχάρα χωράει εύκολα ένα εγκεκριμένο κάθισμα για ένα τρίτο τυχερό παιδάκι.

 

Bosch-Powered

Η τεχνολογία των ηλεκτρικών ποδηλάτων της Bosch είναι καλά δοκιμασμένη, γι' αυτό και τροφοδοτεί όλα τα ηλεκτρικά ποδήλατα φορτίου της Cannondale. Επιλέξαμε συστήματα κίνησης που έχουν αναπτυχθεί ειδικά για τις απαιτήσεις των βαρέων φορτίων, με ισχυρές μονάδες μπαταρίας και κίνησης και χώρο σε όλα τα μοντέλα για προαιρετική δεύτερη μπαταρία.

 

Μικροί τροχοί. Μεγάλη ικανότητα.

Οι τροχοί 20 ιντσών των ποδηλάτων e-cargo μας κάνουν τη ζωή πιο εύκολη. Η μικρότερη διάμετρός τους τους καθιστά εξαιρετικά ανθεκτικούς, τους δίνει μικρότερο μεταξόνιο για μεγαλύτερη ευελιξία και επιτρέπει χαμηλότερο ύψος υπερπήδησης και χαμηλότερο κέντρο βάρους. Όλα αυτά κάνουν το ποδήλατο πιο εύκολο στο ανέβασμα, το κατέβασμα και τη μετακίνηση.

 

Γεμάτο πρακτικότητα

Ένα προαιρετικό κάλυμμα βροχής διατηρεί τα παιδιά ή το φορτίο στεγνά. Οι φωτεινοί προβολείς φωτίζουν το δρόμο. Τα φτερά, η ενσωματωμένη κλειδαριά πλαισίου και το κεντρικό σταντ στάθμευσης προσθέτουν ευκολία. Το σημείο τοποθέτησης του τρέιλερ ταιριάζει επίσης στους περισσότερους τύπους ρυμουλκούμενων τρέιλερ. Υπάρχει ακόμη και οπίσθιο ραντάρ για να σας ειδοποιεί όταν πλησιάζουν αυτοκίνητα από πίσω.

 

Ένα κουτί που ροκάρει

Το κουτί μεταφοράς φορτίου του Wonderwagen Neo έχει όλες τις επιλογές: είναι εξαιρετικά ανθεκτικό, έχει ψηλά πλευρικά τοιχώματα για προστασία και άνεση και έχει σχήμα που παρέχει άφθονο χώρο στο εσωτερικό του για τα αγαπημένα σας ανθρωπάκια - ακόμα και για τα πράγματα που θέλουν να φέρουν μαζί τους.

 

Ride & glide

Το πιρούνι ανάρτησης του Wonderwagen Neo κάνει θαύματα για την εξομάλυνση της διαδρομής σας. Εσείς και οι μικροί επιβάτες σας θα εκτιμήσετε την άνετη και ελεγχόμενη κύλιση στους δύσβατους δρόμους της πόλης, ακόμα και σε χωμάτινα μονοπάτια.

 

Αυθεντικά Αλουμίνιο

Εδώ και δεκαετίες, σχεδιάζουμε σκελετούς αλουμινίου όλων των σχημάτων και μεγεθών, συμπεριλαμβανομένων αυτών που έχουν διασχίσει ηπείρους και έχουν κερδίσει Grand Tours. Η ίδια δεξιοτεχνία και τεχνογνωσία αναβαθμίζει τα ποδήλατα e-cargo ένα βήμα πάνω από τα υπόλοιπα.

 

Κέντρο διοίκησης

Το Smartphone Grip της Bosch μετατρέπει το τηλέφωνό σας σε οθόνη eBike μέσω της εφαρμογής Flow. Πλοηγηθείτε στην πόλη, παρακολουθήστε την ισχύ της μπαταρίας, της εμβέλειας, τα επίπεδα υποβοήθησης και χρησιμοποιήστε το ραντάρ που βλέπει προς τα πίσω για να εντοπίζετε την κυκλοφορία των αυτοκινήτων ακριβώς στην οθόνη του smartphone σας. Ένα βολικό χειριστήριο τιμονιού σας επιτρέπει να ελέγχετε τις ρυθμίσεις και τις λειτουργίες ενώ οδηγείτε.

 

Εύκολο ανέβασμα, εύκολο κατέβασμα

Για να διευκολύνετε ακόμα περισσότερο την επιβίβαση, την αποβίβαση ή την ισορροπία του ποδηλάτου όταν είστε σταματημένοι, η σέλα με σύστημα droppper σας επιτρέπει να ανεβάζετε και να κατεβάζετε γρήγορα τη σέλα με το πάτημα ενός μοχλού στο τιμόνι. Κατεβάστε την όταν σταματάτε και σηκώστε την ξανά για άνετο πετάλι όταν ξεκινήσετε.

Με ράγες για τα πόδια και χαμηλά πλευρικά τοιχώματα που διευκολύνουν τα παιδιά να μπαίνουν και να βγαίνουν, ο πρακτικός σχεδιασμός του Wonderwagen Neo έχει σκοπό να σας φιλοξενήσει, όχι το αντίθετο.

 

Double up

Θέλετε να πάτε ακόμα πιο μακριά; Μην ανησυχείτε. Το Wonderwagen Neo διαθέτει δύο βάσεις μπαταριών, και οι δύο συνδεδεμένες στην ίδια βολική θύρα φόρτισης. Προσθέστε μια δεύτερη μπαταρία και διπλασιάστε την εμβέλειά σας.

 

Ένα μέγεθος ταιριάζει σε όλους

Το χαμηλό κέντρο βάρους, το stepthru πλαίσιο και τα ρυθμιζόμενα εξαρτήματα μπορούν να δεχτούν άνετα κάθε αναβάτη, από τον πιο κοντό και μικρό έως τον πιο μεγάλο και ψηλό.

 

Σύστημα διεύθυνσης με καλώδιο

Ο μπροστινός τροχός περιστρέφεται με καλώδια, αντί για συνδέσμους, για εξαιρετικά ομαλή και ακριβή οδήγηση. Επιπλέον, επιτρέπει στο κιβώτιο φορτίου να κάθεται χαμηλότερα, για χαμηλότερο κέντρο βάρους και καλύτερο χειρισμό, χωρίς να θυσιάζεται η απόσταση από το έδαφος. Θα νιώσετε τη διαφορά.

 

Highlights

  • Ευρύχωρη καμπίνα για δύο παιδιά ή για φορτίο έως 100 κιλά
  • Η πίσω σχάρα μπορεί να μεταφέρει ένα τρίτο παιδί ή 27 κιλά εξοπλισμού
  • Μοτέρ υποβοήθησης Bosch Cargo Line για αβίαστες μετακινήσεις με οποιοδήποτε φορτίο
  • Μπαταρία Bosch χωρητικότητας 545Wh, με δυνατότητα τοποθέτησης και 2ης παράλληλα για ακόμα μεγαλύτερη εμβέλεια
  • Σύστημα μετάδοσης 10 ταχυτήτων Shimano Deore για ομαλές, αξιόπιστες αλλαγές.

 


Aναλυτική περιγραφή
Τύπος σκελετού Χαμηλής εισόδου (Γυναικείο)
Χαρακτηριστικά μπαταρίας Bosch PowerPack
Πίσω σασμάν Shimano Deore M6000, 10-speed
Ανάρτηση Εμπρός
Ρότορας δισκοφρένου Magura 180mm front - 203mm rear
Ταχύτητες 10
Δισκοβραχίονας FSA CK-320 for Bosch Gen4, 165mm, 48T
Σχάρα Ναι
Κινητήρας Bosch Cargo Line
Επίπεδα ηλεκτρικής υποβοήθησης 4
Μπαταρία Λιθίου
Μέγιστη ταχύτητα 25 km/h
Χειριστήριο ηλεκτροκίνησης Bosch LED remote
Χειριστήρια Shimano Deore M6000, 10-speed
Αλυσίδα Shimano HG54 10-speed
Χειρολαβές Cannondale Ergo Performance, Lock-On
Σέλλα Selle Royal Wave
Ακτίνες DT Swiss Champion, 13g
Ποτήρια Acros double sealed & tapered industrial bearings, internal cable routing
Πίσω γρανάζια Shimano HG50, 11-36, 10-speed
Πετάλια Ναι
Μέγεθος τροχού 20''
Μανέτες Magura MT C hydraulic disc
Σκελετός SmartForm C2 Alloy low step cargo frame, cable steering, double kid cabin, dual battery compatible, integrated kickstand, kids seat compatible rear rack with Racktime SnapIt 2.0 & trailer hitch mount, dual LED front lights, 3x bottle cage
Ζάντες Heavy Duty, Alloy, double wall, 36 hole, 35mm internal width, disc-specific
Τύπος φρένων Υδραυλικά δισκόφρενα
Κέντρα (F) Shimano HB-TC500-B, cartridge sealed bearings, 15x110mm / (R) Shimano FH-TC600-B, cartridge sealed bearings, 12x148mm thru-axle
Τιμόνι Cannondale E-Series Alloy, ergo backsweep, 680mm
Φώτα High-visibility LED dual front, Lezyne Super Bright rear
Φτερά Ναι
Σταντ Ναι, ενσωματωμένο heavy duty
Λαιμός Cannondale 3, Alloy, 31.8mm clamp
Δαγκάνες Magura MT C, 4-piston hydraulic disc
Πιρούνι SR Suntour Mobie 34 Cargo, BOOST DS, tapered, 80mm travel
Ελαστικά (F) Schwalbe Pick-Up, 20x2.6" (65-406) / (R) Schwalbe Pick-Up Performance Super Defense, 20x2.35" (60-406)
Μοντέλο Wonderwagen NEO 2
Υλικό σκελετού Αλουμίνιο
Ντίζα σέλλας Cannondale DownLow dropper, internal routing, 31.6, 150mm
Υποβοήθηση Ναι
Σύστημα μείωσης της υποβοήθησης Ναι. Διαθέτει σύστημα μείωσης της υποβοήθησης για ταχύτητα έως 25km/h
Επιδοτούμενο Βεβαιώνουμε ότι ο τύπος του ποδηλάτου ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του προγράμματος ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ και ο τύπος είναι επιλέξιμος
Ισχύς κινητήρα (W) 250
Ροπή κινητήρα (Nm) 85
Χωρητικότητα μπαταρίας 545Wh
Visa MasterCard Paypal Visa
Handcrafted by Netsteps