ΠΟΔΗΛΑΤΟ CANNONDALE SCALPEL CARBON 4 024

Επικοινωνήστε για προσφορά

Μη διαθέσιμο, μπορεί να παραγγελθεί

SKU
044025
Η νέα εποχή στο XC!

Το ολοκαίνουργιο Scalpel είναι συναρπαστικό. Με την πιο προηγμένη ανάρτηση και γεωμετρία που είχε ποτέ ένα ελαφρύ αγωνιστικό ποδήλατο, καθώς και επιθετικές προδιαγραφές XC, το Scalpel βρίσκει επιπλέον ταχύτητα σε κάθε σημείο της διαδρομής. Επιταχύνετε εκεί που οι άλλοι διστάζουν, πατήστε εκεί που οι άλλοι γλιστράνε, προσπεράστε εκεί που οι άλλοι φρενάρουν. Το Scalpel οδηγεί σε μια εντελώς νέα εποχή του Cross Country και επαναπροσδιορίζει την ταχύτητα– για άλλη μια φορά. Βγάλτε το εισιτήριό σας, κουμπώστε και απογειωθείτε.

 

Κατασκευασμένο για να κερδίζει αγώνες και να σκίζει στα μονοπάτια, το Scalpel είναι ένα από τα ταχύτερα, ελαφρύτερα και πιο ικανά XC ποδήλατα βουνού στον πλανήτη. Ο σκελετός είναι κατασκευασμένος με την προηγμένη, εξαιρετικά ελαφριά κατασκευή από carbon Series 1. Εξοπλισμένο με αναρτήσεις RockShox SID και SID Select+ εμπρός και πίσω. Το έτοιμο για αγωνιστική χρήση σύστημα μετάδοσης 12 ταχυτήτων Shimano Deore και το σετ τροχών με ζάντες Stan’s tubeless-ready Crest S2 με ελαστικά Maxxis Rekon Race και Aspen WT 2.4” ολοκληρώνουν την κατασκευή.

 

Ποιοτική διαδρομή

Όχι απλώς μεγαλύτερη διαδρομή ανάρτησης - καλύτερη διαδρομή. Χάρη στη μαγεία των κινηματικών FlexPivot και της ανάρτησης Proportional Response, τα 120 χιλιοστά διαδρομής του Scalpel προσφέρουν εξωπραγματική πρόσφυση, περισσότερο έλεγχο και πολύ περισσότερη διασκέδαση - με όλη την αποτελεσματικότητα και την απόκριση που θα περίμενες από ένα αγωνιστικό εξοπλισμό για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

 

Απίστευτα γρήγορο

Η ταχύτητα ξεκινάει από τη γεωμετρία και το Scalpel έχει την κατάλληλη. Διαθέτει μικρότερη γωνία κούτελου στις 66,6º, πιο μεγάλη γωνία κάθετου σωλήνα στις 75,5º και ψαλίδια που γίνονται μακρύτεροι όσο μεγαλώνουν τα μεγέθη των πλαισίων, ώστε να διατηρούν τον αναβάτη πιο ισορροπημένο μεταξύ των τροχών. Το αποτέλεσμα; Περισσότερη δύναμη και πρόσφυση στις αναβάσεις, πιο ακριβής έλεγχος στις στροφές και ένα εντελώς νέο επίπεδο αυτοπεποίθησης στην ταχύτητα.

 

Η ομορφιά της ταχύτητας

Αυτό δεν είναι fashion statement. Πρόκειται για καθαρό, στοχευμένο σχεδιασμό. Κάθε στοιχείο της μορφής του Scalpel καθοδηγείται από τη λειτουργία πάνω απ' όλα - κινηματικά, βάρος, ακαμψία και δυνατότητα. Τα χαρακτηριστικά καθοδηγούν το σχήμα, αντί το σχήμα να περιορίζει τα χαρακτηριστικά. Και το γρήγορο δείχνει ωραίο.

 

Σχεδίαση Proportional Response

Το πως συμπεριφέρεται ένα σύστημα ανάρτησης στους χειρισμούς του αναβάτη επηρεάζεται σημαντικά από κέντρο βάρους του, παρόλα αυτά τα περισσότερα σχέδια παραμένουν ίδια μεταξύ των μεγεθών. Με τον σχεδιασμό Proportional Response τα κινηματικά είναι ειδικά σχεδιασμένα για το κάθε μέγεθος για την μέγιστη απόδοση. Περισσότερο από απλή εξοικονόμηση βάρους, τα στιβαρά FlexPivot ψαλίδια βρίσκονται στο επίκεντρο του σχεδιασμού της ανάρτησης. Λειτουργώντας ως Horst pivot, δημιουργεί ένα πραγματικό σύστημα 4-bar, επιτρέποντας στους μηχανικούς να ρυθμίσουν την τέλεια απόκριση της ανάρτησης για κάθε συνθήκη. Το αποτέλεσμα; Απίστευτη πρόσφυση, σίγουρο φρενάρισμα και εξαιρετική αποδοτικότητα κατά το πεταλάρισμα που παρακαλεί να πιέσετε περισσότερο.

 

Highlights

  • Υπερελαφρύ premium Series 1 Carbon πλαίσιο με FlexPivot, 120mm διαδρομή, και γεωμετρία/κινηματικά Proportional Response-Tuned
  • Πιρούνι RockShox SID 120mm και πίσω αμορτισέρ SIDLuxe Select+, με κλείδωμα από το τιμόνι TwistLoc Ultimate.
  • Ετοιμο για αγωνιστική χρήση σύστημα μετάδοσης 12 ταχυτήτων Shimano Deore
  • Σετ τροχών με ζάντες Stan’s tubeless-ready Crest S2 με ελαστικά Maxxis Rekon Race και Aspen WT 2.4”
  • Cannondale DownLow dropper παλουκόσελο

 


Aναλυτική περιγραφή
Χρήση Cross Country
Τύπος σκελετού Κανονικός (Ανδρικό/Unisex)
Πίσω σασμάν Shimano Deore 6100, 12-speed
Ανάρτηση Εμπρός και πίσω
Ρότορας δισκοφρένου Shimano RT10 180/160mm
Ταχύτητες 12
Δισκοβραχίονας Shimano M5121, 32T
Χειριστήρια Shimano Deore 6100, 12-speed
Αλυσίδα Shimano Deore 6100, 12-speed
Μεσαία τριβή Shimano BSA 73mm
Χειρολαβές RockShox Smooth Silicone
Σέλλα Prologo Dimension NDR, STN rails
Ακτίνες DT Swiss Champion
Ποτήρια Acros ICR
Πίσω γρανάζια Shimano Deore, 10-51, 12-speed
Μέγεθος τροχού 29''
Μανέτες Shimano MT501 hydraulic disc
Εξτρά Cannondale Wheel Sensor, Stash Kit V2 (Cannondale 11-in-1 mini tool, Dynaplug Racer tubeless puncture repair tool, C02 holder, gear/tube strap)
Σκελετός Scalpel, Series 1 Carbon, 120mm travel, Proportional Response Suspension & Geometry, FlexPivot Chainstay, 73mm BSA, 1.5” headtube with 1-1/8” upper reducer/int. cable guide, 148x12mm thru axle, 55mm CL, UDH
Ζάντες Stan's NoTubes Crest S2, 32h, tubeless ready
Τύπος φρένων Υδραυλικά δισκόφρενα
Κέντρα (F) Shimano TC-500, 15x110mm thru-axle / (R) Shimano MT410B, 12x148mm thru-axle
Τιμόνι Cannondale 2 Flat, butted 2014 Alloy, 31.8mm, 3° rise, 8° sweep, 760mm
Πίσω ανάρτηση RockShox SIDLuxe Select+, 2-Pos mode adjust, adjustable rebound, 190x45, TwistLoc remote dual lockout
Λαιμός Cannondale C1 Conceal, Alloy, 31.8, -6°
Δαγκάνες Shimano MT501 hydraulic disc
Πιρούνι RockShox SID, 120mm, DebonAir, 15x110mm thru-axle, tapered steerer, 44mm offset, TwistLoc remote dual lockout
Ελαστικά (F) Maxxis Rekon Race WT, 29x2.4”, EXO Protection, tubeless ready / (R) Maxxis Aspen WT, 29x2.4”, EXO Protection, tubeless ready
Μοντέλο Scalpel Carbon 4
Υλικό σκελετού Carbon
Ντίζα σέλλας Cannondale DownLow Dropper, internal routing, 31.6, 125mm (S), 150mm (M-XL)
Visa MasterCard Paypal Visa
Handcrafted by Netsteps