ΜΠΟΥΦΑΝ MAVIC SIROCCO ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ 022

Επικοινωνήστε για προσφορά

Εξαντλήθηκε

SKU
039397
Αντιανεμικό και μπαίνει εύκολα σε μια τσέπη!

Το μπουφάν Sirocco είναι αυτό που φοράτε την πρώτη ώρα της βόλτας μέχρι να ζεσταθεί η μέρα ή για μια μεγάλη ψυχρή κατάβαση.

 

Ιδανικό για εκείνες τις συνθήκες που φυσάει αλλά δεν έχει τόσο κρύο για ένα jacket, αυτό το γιλέκο ταιριάζει τέλεια πάνω από κοντομάνικο ή μακρυμάνικο μπλουζάκι.

 

Αυτό το μπουφάν χάρη σε ένα νέο αποκλειστικό ελαστικό νάιλον ύφασμα, είναι εξαιρετικά ελαφρύ και ανθεκτικό χάρη στην υφή ripstop. Κατασκευασμένο από τεχνικό ιαπωνικό νάιλον, αυτό το γιλέκο είναι εντελώς αντιανεμικό. Το ύφασμα υψηλής απόδοσης μεγιστοποιεί το εύρος της κίνησής σας, ενώ διαθέτει ένα λεπτό προφίλ, ώστε να μην ανεμίζει στον αέρα και να διατηρεί τη θερμότητα του σώματος. Για να μεγιστοποιήσουμε την αναπνοή, προσθέσαμε ένα μεγάλο πλέγμα στο πίσω μέρος και πλευρικές οπές κομμένες με λέιζερ.

Το Sirocco είναι επίσης εξαιρετικά εύκολο να αποθηκευτεί σε μια τσέπη ζέρσεϊ μόλις συμπιεστεί στην πίσω τσέπη του. Το ύφασμα έχει υποστεί επεξεργασία για την απώθηση του νερού. Αντανακλαστική επωνυμία θα φέρει ορατότητα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

 

Υλικό: 90% PA, 10% EL

Βάρος: 65g

 

 


Aναλυτική περιγραφή
Είδος προστασίας Αντιανεμικό, ανθεκτικό στην ελαφριά βροχή
Προστασία Ναι
Μανίκι Μακρύ
Visa MasterCard Paypal Visa
Handcrafted by Netsteps