ΚΟΝΤΕΡ GPS MAGENE C606

Επικοινωνήστε για προσφορά

Μη διαθέσιμο, μπορεί να παραγγελθεί

SKU
044830
Κοντέρ GPS με έγχρωμη οθόνη αφής και 103 λειτουργίες

Το C606 κληρονομεί την πολυετή καινοτομία της Magene στην τεχνολογία υπολογιστών ποδηλάτου, την ενσωμάτωση δεδομένων και βελτιώνει σημαντικά τις επιδόσεις όσον αφορά την οθόνη, τη συνδεσιμότητα WiFi και την πλοήγηση.

Το νέο Magene C606 προσθέτει νέες λειτουργίες για να παρέχει ολοκληρωμένη παρακολούθηση, πλοήγηση, υποστήριξη προπόνησης σε εσωτερικούς χώρους και έναν έξυπνο βοηθό οδήγησης.

 

Καθηλωτική έγχρωμη οθόνη αφής 2,8 ιντσών, σαφήνεια εν κινήσει

Ενισχυμένη με μια νανο-υδρόφοβη επίστρωση κατά των δακτυλικών αποτυπωμάτων, η αδιάβροχη οθόνη αφής 2,8 ιντσών πλήρους επικάλυψης εξασφαλίζει καθαρή εικόνα ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες. Με την οθόνη αφής και τα τρία πλήκτρα, ο έξυπνος ποδηλατικός υπολογιστής GPS C606 προσφέρει ομαλή λειτουργία. Κατασκευασμένος από γυαλί Asahi υψηλής αντοχής, ο έξυπνος υπολογιστής ποδηλάτου C606 GPS είναι ανθεκτικός στις γρατζουνιές από καθημερινά αντικείμενα όπως κλειδιά, μαχαίρια και πέτρες.

Με τον ενσωματωμένο αισθητήρα φωτισμού περιβάλλοντος, η οθόνη ρυθμίζει αυτόματα τη φωτεινότητά της, εξασφαλίζοντας ευκρίνεια σε συννεφιασμένες, βροχερές ή ηλιόλουστες ημέρες.

Διατίθεται επίσης πρόσθετο προστατευτικό οθόνης από σκληρυμένο γυαλί. Μπορείτε να το αγοράσετε ξεχωριστά για να προστατεύσετε την έγχρωμη οθόνη αφής.

 

Μετάδοση δεδομένων διπλού πρωτοκόλλου με Bluetooth & WiFi, απαράμιλλη ταχύτητα και αποδοτικότητα

Υποστηρίζει και τα δύο πρωτόκολλα μετάδοσης δεδομένων Bluetooth και WiFi. Όταν είναι συνδεδεμένο σε WiFi, επιτρέπει τον αυτόματο συγχρονισμό του AGNSS για ταχύτερη εκκίνηση.

* Ο υπολογιστής έξυπνου ποδηλάτου και το τηλέφωνο πρέπει να είναι συνδεδεμένα στο ίδιο WiFi

Με ταχύτητες έως και 200k/s, η μεταφορά δεδομένων WiFi είναι 28 φορές ταχύτερη από το Bluetooth, εξασφαλίζοντας γρήγορες λήψεις χαρτών και μεταφορτώσεις δεδομένων.

 

Γρήγορος και ακριβής εντοπισμός θέσης, ακρίβεια στην ταχύτητα

Με το προηγμένο chipset μας, μπορείτε να απολαμβάνετε την ευκολία του αυτόματου συγχρονισμού AGNSS χωρίς σύνδεση. Με τη σύνδεση σε WiFi, ο εξαιρετικά γρήγορος εντοπισμός θέσης διασφαλίζει ότι είστε έτοιμοι να οδηγήσετε τη στιγμή που το αποφασίζετε.

* Το AGNSS χωρίς σύνδεση ισχύει για περίπου 14 ημέρες.

 

Προηγμένη έξυπνη πλοήγηση, ο αξιόπιστος οδηγός σας στο δρόμο

Οδηγείτε με αυτοπεποίθηση με ακριβή καθοδήγηση στροφή προς στροφή, μπορείτε να έχετε δωρεάν πρόσβαση σε λήψεις παγκόσμιων χαρτών στον έξυπνο υπολογιστή ποδηλάτου και άμεση εισαγωγή αρχείων GPX στην εφαρμογή OnelapFit.

 

Ο έξυπνος βοηθός οδήγησης, για μια ασφαλέστερη και πιο έξυπνη οδήγηση.

Έξυπνες συνδέσεις: Το έξυπνο κοντέρ ποδηλάτου C606 επιτρέπει τη ρύθμιση του πίσω φωτός ραντάρ L508 και του έξυπνου πίσω φωτός L308, απαλλάσσοντάς σας από τις ανάγκες του κινητού τηλεφώνου. Διευκολύνει τις έξυπνες αλληλεπιδράσεις μεταξύ των συσκευών με βάση τις συνθήκες οδήγησης.

Για παράδειγμα, όταν η ταχύτητα υπερβαίνει τα 10km/h, μπορεί να ενεργοποιήσει το πίσω φως- αν ο καρδιακός ρυθμός ξεπεράσει τα 180bpm, μπορεί να ξεκινήσει μια υπενθύμιση δόνησης στο περιβραχιόνιο H803- όταν το πίσω φως ραντάρ L508 ανιχνεύει αυτοκίνητα που πλησιάζουν από πίσω, ο υπολογιστής ποδηλάτου ειδοποιεί και ταυτόχρονα ενεργοποιεί μια δόνηση στο περιβραχιόνιο H803.

Έξυπνες ειδοποιήσεις: Μόλις συνδεθείτε με ένα τηλέφωνο, μπορείτε να ειδοποιηθείτε για τηλεφωνικές κλήσεις και να δείτε λεπτομέρειες μηνυμάτων, μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ειδοποιήσεων από εφαρμογές όπως το Skype και το WhatsApp. Επιπλέον, μπορείτε να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε όλους τους τύπους έξυπνων ειδοποιήσεων ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Έξυπνες υπενθυμίσεις: Προσαρμόστε τις υπενθυμίσεις με βάση τον χρόνο ή την απόσταση για να σας κρατάνε ενυδατωμένους, να σας δίνουν ενέργεια ή να σας ειδοποιούν όταν είναι ώρα να επιστρέψετε.

 

Οθόνη με εμφάνιση πλούσιων δεδομένων, η συσκευή σας, οι δικοί σας κανόνες.

Προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών απεικόνισης, συμπεριλαμβανομένων κυκλικών καντράν, γραμμικών γραφημάτων και αριθμητικών απεικονίσεων. Τα βασικά δεδομένα παρουσιάζονται με σαφήνεια με μια ματιά.

Υποστηρίζοντας 12 λειτουργίες ποδηλασίας με παραμετροποιήσιμες διατάξεις δεδομένων, ανταποκρίνεται σε ποικίλες ανάγκες οδήγησης για διάφορα σενάρια. Είτε πρόκειται για μια χαλαρή βόλτα το Σαββατοκύριακο είτε για μια καθημερινή μετακίνηση, δεν χρειάζεται να επαναφέρετε τις ενδείξεις δεδομένων.

Μέσω 103 βασικών στοιχείων ποδηλατικών δεδομένων σε 13 κατηγορίες, μπορείτε να έχετε μια άποψη 360 μοιρών της ποδηλατικής σας απόδοσης.

 

Ολοκληρωμένη ανάλυση με την εφαρμογή OnelapFit, βελτιστοποίηση κάθε προπόνησης

Το OnelapFit APP είναι μια επαγγελματική εφαρμογή για την προπόνηση ποδηλασίας και την ανάλυση δεδομένων. Υποστηρίζει τη ρύθμιση, το συγχρονισμό δεδομένων, την ποδηλατική προπόνηση και άλλες λειτουργίες του έξυπνου κοντέρ ποδηλάτου Magene GPS. Διαθέτοντας 38 στοιχεία δεδομένων και 15 διαγράμματα, θα παρουσιάσει και θα αναλύσει τα δεδομένα ποδηλασίας σας ολοκληρωμένα και επαγγελματικά. Είστε περήφανοι για τη βόλτα σας; Μοιραστείτε αυτόματα τα δεδομένα σας χωρίς κόπο με δημοφιλείς πλατφόρμες όπως το STRAVA και το TrainingPeaks και αφήστε τον κόσμο να δει την πρόοδό και τα ΚΟΜ σας.

 

Βελτιώστε την εμπειρία σας με τις προχωρημένες λειτουργίες προπόνησης σε εσωτερικό χώρο

Φέρτε την αγαπημένη σας διαδρομή στο έξυπνο προπονητήριο: Το κοντέρ ποδηλάτου C606 μπορεί να ξαναζήσει τις υπαίθριες ποδηλατικές σας περιπέτειες σε εσωτερικούς χώρους. Απλά ανεβάστε το αρχείο FIT στο ιστορικό ποδηλασίας από το OnelapFit APP, συνδεθείτε με το έξυπνο προπονητήριο σας και ζήστε αμέσως τα ίδια εδάφη που έχετε κάνει πετάλι στην ύπαιθρο.

Επικεντρωθείτε στην προπόνηση ισχύος: Μόλις το C606 συνδεθεί και αποκτήσει τον έλεγχο του έξυπνου προπονητηρίου σας, μπορείτε να ορίσετε τους επιθυμητούς στόχους ισχύος, την αντίσταση και την κλίση. Επικεντρωθείτε αποκλειστικά στην προπόνηση ισχύος και απαλλαγείτε από τους εξωτερικούς περισπασμούς.

Απολαύστε προγράμματα προπόνησης στην εφαρμογή OnelapFit App: Μπορείτε να δημιουργείτε και να διαχειρίζεστε χωρίς κόπο προγράμματα προπόνησης με στόχους ισχύος και ρυθμού πεταλιάς. Απλά εισάγετε το πρόγραμμα στο κοντέρ C606 με ένα μόνο κλικ, συνδέστε το με το έξυπνο προπονητήριο σας και ξεκινήστε αμέσως την προπόνηση.

 

Ευρεία συμβατότητα συσκευών, ικανοποιεί εύκολα τις προπονητικές σας ανάγκες

Μέσω των ασύρματων πρωτοκόλλων ANT+ και Bluetooth, το έξυπνο ποδηλατικό κοντέρ C606 GPS μπορεί να συνδεθεί με ένα ευρύ φάσμα συσκευών, όπως αισθητήρας ταχύτητας, αισθητήρας ρυθμού πεταλιάς, συνδυασμένος αισθητήρας ταχύτητας και ρυθμού πεταλιάς, μετρητής καρδιακών παλμών, μετρητής ισχύος, smart trainer, οπίσθιο φως ραντάρ και έξυπνο οπίσθιο φως L308, συστήματα ηλεκτρονικής αλλαγής ταχυτήτων SRAM eTap και Shimano Di2.

*Οι ακόλουθες ενημερώσεις firmware θα επεκτείνουν συνεχώς τη συμβατότητα των περιφερειακών συσκευών.

 

 

Χαρακτηριστικά

  • Μέγεθος οθόνης: 2.8 in
  • Τύπος οθόνης: Full-laminated color touchscreen
  • Μέγεθος συσκευής: 97x57x17.6mm
  • Αριθμός κουμπιών: 3
  • Μνήμη για ποδήλατα: 5
  • Υποστηριζόμενα λειτουργίες ποδηλασίας: 12 (2 default, 10 custom)
  • Υποστηριζόμενα δεδομένα: 103 πεδία σε 13 κατηγορίες
  • Αριθμός σελίδων: Μέχρι 10 σε κάθε λειτουργία ποδηλασίας
  • Πλοήγηση: Turn-by-turn map navigation
  • Επίπεδο αδιαβροχοποίησης: IPX7
  • Θύρα φόρτισης: USB Type-C
  • Χρόνος φόρτισης: 3 ώρες και 10 λεπτά
  • Θερμοκρασία λειτουργίας: -10°c to 50°c
  • Ασύρματο πρωτόκολλο επικοινωνίας: WiFi, Bluetooth 5.0, ANT+
  • Αποθηκευτικός χώρος: 4Gb
  • Auto Pause: √
  • Αυτόματη οπίσθιος φωτισμός: √
  • Αυτόματη ρύθμιση φωτεινότητας: √
  • Auto Off: √
  • Smart ειδοποιήσεις: √
  • Προπόνηση διαδρομής: √
  • Υποστήριξη γλώσσας: 11
  • Υποστηριζόμενες συσκευές: Speed sensor, cadence sensor, heart rate monitor, speed/cadence combined sensor, power meter, smart trainer, radar tail light και L308 intelligent expression tail light, SHIMANO Di2 and Sram eTap ηλεκτρονικά συστήματα μετάδοσης
  • Υποστηριζόμενοι δορυφόροι: Beidou, GPS, Glonass, Galileo
  • Εξαγωγή δεδομένων: Συμβατό με Strava, Trainingpeaks
  • Βάρος: 105g
  • Διάρκεια μπαταρίας: 17-25 ώρες σε τυπική λειτουργία, μέχρι και 28 ώρες στην λειτουργία μεγαλύτερης διάρκειας (επηρεάζεται από τις επιλεγμένες ρυθμίσεις και το περιβάλλον χρήσης)

 

Στην συσκευασία περιέχονται:

1x Κοντέρ GPS Magene C606 PRO

1x Βάση κοντέρ

1x Λουρί ασφαλείας

1x Καλώδιο φόρτισης

1x Οδηγίες χρήσεις

 


Aναλυτική περιγραφή
Παρακολούθηση πολλαπλών ποδηλάτων Ναι
Καρδιακοί παλμοί Ναι
Δυνατότητα σύνδεσης με υπολογιστή Ναι
Αντοχή στο νερό Ναι, IPX7
Λειτουργίες 103 σε 13 κατηγορίες
Τύπος σήματος ANT+, BLE 5.0, WiFi
Φωτιζόμενη οθόνη Ναι
Τύπος αισθητήρων Ασύρματοι
Στροφές πεταλιών Ναι
Αλτίμετρο Ναι
Δέκτης GPS Ναι
Λειτουργία πλοήγησης Beidou, GPS, Glonass, Galileo
Ένδειξη θερμοκρασίας Ναι
Visa MasterCard Paypal Visa
Handcrafted by Netsteps